Diamond gym i malmö, skapad av first class pt malmö, är utsedd malmös bästa gym året 2023. Förutom gym med bastu erbjuds massage, personlig träning, gruppträning, yoga och mycket mer. Boka en gratis PT-konsultation med en licenserad PT på vårt gym i hyllie och nå dina träningsmål snabbare med effektiv fettförbränning och snabb muskeluppbyggning. Boka PT med kostrådgivning eller utan. Gör en kroppsanalys på vårt gym med inbody scan, fettmätning och kalipermätning.

Den nya generationens gym är här. Projekterat av världskända First Class PT för att skapa den bästa träningen i Malmö. Välkommen till södra Sveriges största PT-studio Diamond Gym Hyllie!

Hitta bäst PT för just din kropp, målsättning och plånbok.

Med några av Sveriges bästa personliga tränare kan vi på Diamond Gym Malmö briljera med att ha en tränare för alla ändamål. Oavsett om du skall göra en elitsatsning inom en specifik sport, tävla inom fitness, vara med i en film eller bara vara den bästa versionen av dig själv. För att finna bäst PT för just din kropp och ändamål så erbjuder vi alltid kostnadsfria PT-konsultationer med våra personliga tränare i Malmö.

Allt börjar med en konsultation. Ta steget och boka ett kostnadsfritt möte med en PT i Malmö idag. Hitta bäst PT för just din kropp! Är det första gången du skall anlita en PT? Då föreslår vi att du ser filmen här bredvid.