Diamond gym i malmö, skapad av first class pt malmö, är utsedd malmös bästa gym året 2023. Förutom gym med bastu erbjuds massage, personlig träning, gruppträning, yoga och mycket mer. Boka en gratis PT-konsultation med en licenserad PT på vårt gym i hyllie och nå dina träningsmål snabbare med effektiv fettförbränning och snabb muskeluppbyggning. Boka PT med kostrådgivning eller utan. Gör en kroppsanalys på vårt gym med inbody scan, fettmätning och kalipermätning.

INBODY SCAN ANALYS

DIN BILLIGASTE "LIVSFÖRSÄKRING"

Ta kontroll över din hälsa. Agera innan det är försent. Med vår Inbody Scan kroppsanalys mäter vi ditt kroppsfett, muskelmassa, muskelfördelning, obalanser, vätskor samt tar reda på din nivå av det osynliga farliga fettet kring dina inre organ. Allt med en enkel mätning och den senaste tekniken!


Mättid ca 5 minuter + rådgivning och resultatanalys


495 SEK

inkl. resultatanalys & rådgivning av vår hälsoexpert


1500 SEK

(4-pack) inkl. resultatanalys & rådgivning av vår hälsoexpert

Inbody Scan, kroppsanalys, tester & blodtrycksmätning på Diamond Gym Malmö

Ditt välmående svart på vitt


Efter mätningen får du fram dina värden som granskas och utvärderas tillsammans med en PT på plats. Är du i akut behov av en livsstilsförändring eller behöver du bara korrigera träningen?

Pålitliga resultat


Vågen som är speciellt utvecklad och patenterad är väl beprövad och är många gånger avsevärt mer korrekt i sina mätningar än dem som görs på en klassisk bioimpedansvåg.

Snabb & bekväm mätning


Med den senaste tekniken är du klar med mätningen inom 2 minuter. Vi rekomenderar dock att mätningen görs med minimalt maginnehåll och efter ett toalettbesök. 

Bästa verktyget för att utvärdera din träning


Så hur går man vidare efter en mätning? I mötet med en PT på Giamond gym Hyllie ser man hur din nuvarande status är och kan planbera ett upplägg därefter.