Kontrollera ditt kroppsfett, muskelmassa, muskelfördelning, mängden vätska och det farliga invändiga fettet. Allt i en enkel mätning på vår senaste modell från 2023!


495:- styck inkl. resultatanalys & rådgivning av Lic. PT


1500:- för 4 mätningar inkl resultatanalys & rådgivning av Lic. PT

INBODY SCAN - HUR MÅR DU EGENTLIGEN?

Inbody Scan hos Diamond Gym Hyllie

Ditt välmående svart på vitt


Efter mätningen får du fram dina värden som granskas och utvärderas tillsammans med en PT på plats. Är du i akut behov av en livsstilsförändring eller behöver du bara korrigera träningen?

Pålitliga resultat


Vågen som är speciellt utvecklad och patenterad är väl beprövad och är många gånger avsevärt mer korrekt i sina mätningar än dem som görs på en klassisk bioimpedansvåg.

Snabb & bekväm mätning


Med den senaste tekniken är du klar med mätningen inom 2 minuter. Vi rekomenderar dock att mätningen görs med minimalt maginnehåll och efter ett toalettbesök. 

Bästa verktyget för att utvärdera din träning


Så hur går man vidare efter en mätning? I mötet med en PT på Giamond gym Hyllie ser man hur din nuvarande status är och kan planbera ett upplägg därefter.

"Jag förstod inte varför jag alltid var trött och saknade orken att leka med barnen. Jag kunde inte gå i trappor utan att bli anfådd."

Med en blodtrycksmätning, inbody scan och ett samtal med oss kan du få en första hint på om något är fysiologiskt fel. Boka din mätning här!