Kostrådgivning

Kostschema

PT online

Må bra och maximera dina resultat med en kostrådgivare i Malmö.

En individuell kostplan, eller kostschema som det ofta kallas, innebär att man tar fram en kostplan som är skräddarsydd utifrån din vardag, förutsättningar och målbild. Detta kan vara en god idé både för dig som motionerar liksom för dig som vill satsa på hälsan, få mer ork i vardagen eller minska risken för hjärt-/kärlsjukdomar.


Vid skapandet av en kostplan räknar man ut vad som är just ditt behov vad gäller typ av råvaror, mängd samt det totala kaloribehovet. Allt för att du skall få så bra resultat som möjligt. 

Emma Hagenbrant

OUR NUTRITION ADVICER BASED IN MALLORCA

Jag har själv varit och letat runt i kostdjungeln och känt att energin ständigt låg på grund av en hög stress av jobbet, en ständig vilja att finnas tillgängligt överallt för allt och alla samtidigt samt att också vilja hitta den där omtalade balansen i att äta rätt, träna rätt och ge mig rätt återhämtning.

Ställde mig ofta frågan HUR löser jag detta pusslet med 24 timmar om dygnet? Jag såg inte att någon i min närhet hade svaret heller då vi människor verkar följa vad de flesta, framgångsrika och nära gör, men hur bra mår vi i grund och botten?

Jag fick hitta min egna väg istället och den handlade om att bli medveten, hitta acceptans och vara rimlig. Det var då jag lärde mig att hitta en livsstil som gick i linje med vem jag vill vara och inte följa mängden av folk som hoppade på diet efter diet för att komma i form men ändå inte lyckades.

Idag befinner jag mig på Mallorca där jag driver min online coachning och strävar efter att leva mitt liv i harmoni genom att hjälpa andra med att hitta sin balans i livet med fokus på kost och hälsa. Älskar att blanda vardagen med god mat, träning och härliga människor - en blandning av allt det goda och härliga i livet med andra ord.

unsplash