Glöm sponsring.

Bli vår partner!

  • Fast reklamplats, digital marknadsföring och gymkort till alla anställda.
  • Välj mellan 3 företagspaket och välj det som passar just ert företag.
  • Under September / Oktober erbjuder vi prisgaranti på våra paket med upp till 50% rabatt livet ut!


Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi för vidare handläggning och information.

Observera att platserna för partnerskap har ett begränsat antal platser.


Diamond Gym Hyllie

A part of Diamond Gym & Spa business network

Alla priser för partnerskap visas exklusive moms.

Företagsgymmet med skattemässiga förmåner och flexibilitet


Diamond Gym i Hyllie är det perfekta valet för er företagare och anställda som vill må bra och göra bättre affärer. Vi har öppet alla dagar från kl. 06:30 och erbjuder förutom gym, gruppträning, yoga, bastu och cafe en härlig lounge med fri wifi där du kan göra det viktigaste jobbet. Stor parkering finns precis utanför dörren. 

Friskvårdsförmån


Vi erbjuder en omfattande friskvårdsförmån som hjälper er att ta hand om era anställdas välmående. Genom att erbjuda ett medlemskap på Diamond Gym Hyllie kan ni ge era anställda möjligheten att träna och hålla sig aktiva vilket främjar deras hälsa och välbefinnande. PT och Massör finns givetvis på plats när du vill komplettera med detta.

Företagsfriskvård


Vi har lång erfarenhet av att samarbeta med företag och skapa skräddarsydda lösningar för deras friskvård. Oavsett om det handlar om gruppträning, personlig träning eller tillgång till vårt moderna gym med bastu, kan vi hjälpa er att utforma en företagsfriskvård som passar just era behov och mål.

Komplett friskvårdsleverantör med PT, fysioterapeut och läkare på plats


Genom att välja Diamond Gym Hyllie som er friskvårdsleverantör visar ni era anställda att deras hälsa och välmående är viktigt för er som företag. Det kan inte bara bidra till att förbättra arbetsmiljön utan också öka motivationen och produktiviteten hos era anställda. Tack vare vårt nära samarbete med kliniker i närområdet har du allting samlat på en plats. Maximal flexibilitet för er bekvämlighet.

Så varför vänta? Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er att skapa en framgångsrik företagsfriskvård för era anställda.

.

unsplash