Diamond gym i malmö, skapad av first class pt malmö, är utsedd malmös bästa gym året 2023. Förutom gym med bastu erbjuds massage, personlig träning, gruppträning, yoga och mycket mer. Boka en gratis PT-konsultation med en licenserad PT på vårt gym i hyllie och nå dina träningsmål snabbare med effektiv fettförbränning och snabb muskeluppbyggning. Boka PT med kostrådgivning eller utan. Gör en kroppsanalys på vårt gym med inbody scan, fettmätning och kalipermätning.

PERSONLIG TRÄNING (PT)


Personlig träning på dina villkor med Malmös bästa PT! Med rätt träning och ett upplägg, skräddarsytt efter din kropp och målsättning, når du dina mål snabbare med minimal skaderisk.


Oavsett om du vill bygga muskler, förbränna fett, bli bättre inom en specifik sport eller bara hålla blodsocker och blodtryck i shack finns din PT där för dig hela vägen. Vår PT i hyllie är tveklöst ditt livs bästa investering med kunskap du har med dig livet ut.


Boka PT60, PT30, PT DUO eller PT SMALL GROUP med en valfri licenserad PT i Hyllie.


Erbjudande just nu:


Premiumpaket "PT START" för 6995:-

Inbody scan inkl PTrådgivning i Hyllie 495:-


Boka ditt möte för kostrådgivning online eller på diamond gym hyllie med PT / Kostrådgivare i Hyllie www.firstclasspt.se

KOSTRÅDGIVNING


En väl planerad kosthållning är en förutsättning för att må bra och nå de resultat du strävar efter.


Trots en väl planerad träning kommer du inte få de resultat du önskar om inte kosten är rätt. Med våra personliga tränare och duktig kostrådgivare i Hyllie får du både kostrådgivning och kostschema skräddarsytt efter din kropp.


Med rätt kostschema och kostrådgivning optimerar du dina resultat för att:


- Gå ner i vikt (hälsosam viktnedgång & fettförbränning)

- Bygga muskler / hypertrofi

- Välmående. Balanserad frisättning av hormoner.

- Förebygga sjukdommar & skador

- Hålla blodsocker & blodtryck i shack!


Erbjudande just nu:


Personlig kostplan (kostschema & kostrådgivning) 1500:-


Boka ditt möte för kostrådgivning online eller på diamond gym hyllie med PT / Kostrådgivare i Hyllie www.firstclasspt.se

YOGA


Avslappnande yinyoga eller hattayoga för styrka och smidighet med Malmös bästa yoga på hyllie sportcenter.


Äntligen har Malmös bästa yoga kommit till Hyllie hos Diamond Gym Hyllie som fick titeln bästa gymmet i malmö år 2023 enligt gymhyllie.se!


Yoga för bättre välmående, styrka och en spänstigare kropp. Inte alla tyker om att gå på gym eller att styrketräna. Det vet vi. Därför är yoga ett bra komplement när du vill bygga bålstabilitet, kroppsstyrka, smidighet och förebygga skador.

MASSAGE


Säg adjö till spänningshuvudvärk och ömma stela muskler! 


Tränar du regelbundet, har ett fysiskt arbete eller sitter ofta vid en dator behöver din kropp massage för att hålla livet ut. Frisätt dina hormoner för ett ökat välmående och förbättra rörligheten i dina leder med en certifierad massageterapeut och friksvårdsmassör i Hyllie.


Boka din privata massage i hyllie eller massage för alla anställda på företaget med vår företagsmassage. Vill ni så kommer vi givetvis ut till din arbetsplats eller hem till dig. Maximal flexibilitet för din bekvämlighet.


Erbjudande just nu:


10% på all massage (massage på diamond gym hyllie)

Uppge koden: diamond23


Boka din massage i hyllie på diamond gym hyllie. Nu med PT & Kostrådgivare i Malmö, Limhamn & bunkeflo.

MÄTNINGAR / TESTER


Ta reda på om du tränar och äter du rätt! Har du planer på att ställa dig på scenen, vill veta om du löper risk för hjärt och kärlsjukdommar eller vill veta hur många kilon du behöver gå ner i vikt för att må bra så har vi alla mätinstrument och kompetenser för dig!


Med våra personliga tränare i hyllie har du möjligheten att mäta kroppsfettet, mäta muskelmassan (och fördelningen), mäta bukfettet, mäta blodtryck samt din vätskenivå.


Med vår helt nya Inbody Scan kroppsanalys får du fram allt du behöver veta. Det ultimata verktyget för att mäta träningsresultat över tid och för att korrigera din befintliga träningplan.


Erbjudande just nu:


Inbody scan kroppsanalys inkl PTrådgivning i Hyllie 495:-

4 pack Inbody scan inkl PTrådgivning 1500:- 

Kalipermätning (fettmätning med kaliper) fr. 349 :-


Boka din PT konsultation i Malmö och gör din inbody scan i Hyllie på diamond gym hyllie tillsammans med en PT från bl.a. First Class PT Malmö. Mer info på www.firstclasspt.se

KIROPRAKTOR, OSTEOPAT, IDROTTSLÄKARE & FYSIOTERAPEUT


Besök hyllieidrottskadeklinik (ISK) och få hjälp om skadan är framme. Nu görs även personliga skosulor på plats på hyllie sportcenter genom ISK!


Kiropraktor

Osteopat

Naprapat

Massör

Idrottsläkare

Fysioterapeut