Diamond gym i malmö, skapad av first class pt malmö, är utsedd malmös bästa gym året 2023. Förutom gym med bastu erbjuds massage, personlig träning, gruppträning, yoga och mycket mer. Boka en gratis PT-konsultation med en licenserad PT på vårt gym i hyllie och nå dina träningsmål snabbare med effektiv fettförbränning och snabb muskeluppbyggning. Boka PT med kostrådgivning eller utan. Gör en kroppsanalys på vårt gym med inbody scan, fettmätning och kalipermätning.

Åsa Kristoffersson

Yogalärare

YOGA I HYLLIE

HATTAYOGA

 

Yoga betyder förening; att balansera o finna harmoni mellan kropp och sinne/själ!

Att hålla Gentle yoga innebär att stärka kroppen på ett säkert och uppbyggande sätt- och att göra den smidigare samtidigt som energiflödet kommer igång. Asanas kommer till dej om du vill. Ett mjukt flöde där rörelser får både dej som nybörjare och praktiserande att kunna att få utmaningar från gång till gång. Varje klass avslutas med en stunds savasana(avslappning)

 

YINYOGA

 

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform, där fokus ligger på andning och medveten närvaro i kroppen. När vi är i de olika asanas( positioner)stimuleras bindväven i leder och cirkulationen av blodflöde och lymfa kommer igång..

Positionerna är enkla och utförs alltid sittande eller liggande. Musklerna är avslappnade och positionerna hålls under en längre tid för attkomma åt kroppens djupliggande bindväv(fascia), leder och ligament. Även inre organ, vilket leder till ökad rörlighet, smidighet, bättre energiföretag i kroppen men även bättre arbete i inre organ som tarmsystem, kroppens drängen och lymfa( vilket bidrar till förbättrat immunförsvar och möjlighet att stärka kroppens förmåga att återhämta sig gentemot virus o dyl)

Be om offert för ditt event eller yogaklass!