Diamond gym i malmö, skapad av first class pt malmö, är utsedd malmös bästa gym året 2023. Förutom gym med bastu erbjuds massage, personlig träning, gruppträning, yoga och mycket mer. Boka en gratis PT-konsultation med en licenserad PT på vårt gym i hyllie och nå dina träningsmål snabbare med effektiv fettförbränning och snabb muskeluppbyggning. Boka PT med kostrådgivning eller utan. Gör en kroppsanalys på vårt gym med inbody scan, fettmätning och kalipermätning.

Joseph Pilates

Contrology

Styrka, smidighet

HÄLSA

Limhamn Pilates är ett av Malmös mest kända och älskade pilatesmärken. Dedikerad till att lära ut klassisk pilates, Joseph Pilates verkliga verk som kallas Contrology.

 

Vi är ett tillflyktsort för nybörjare i Pilates hela vägen fram till fitnessentusiasten, professionell idrottare och alla däremellan. Vi är platsen för pilateslärare som lär sig sitt hantverk eftersom de vet att de lär sig av de allra bästa. Vi är där människor upptäcker hur bra pilates får dig att känna, och en gemenskap där alla på alla nivåer är förkämpe.

 

Vi kan inte vänta med att träffa dig. Vi älskar att välkomna dig som är ny på Pilates, återhämtar sig från en skada, efter graviditeten eller vill bli seriöst utmanad. De som vill byta karriär eller förbättra sina nuvarande pilateskunskaper med våra kurser och workshops. Och människor som bara vill känna sig fantastiska och ha väldigt roligt på vägen. Det finns en lektion för alla på Limhamn Pilates. Hitta din nu!

 

www.limhamnpilates.se